2010. október 2., szombat

Day Of The Sword – Ear To Ear

Day Of The Sword – Ear To Ear (1995)



A 90-es évek közepén egy fiatal amerikai; nevezetesen Scott Stedeford létrehozta egyszemélyes zenekarát, és nem sokkal ezután elkészítette -véleményem szerint- minden idők legjobb keresztény White Power lemezét. Az „Ear To Ear” (Fültől-fülig) 1995-ben jött ki a White Terror Records és a Panzerfaust Records közös kiadványaként. Ez utóbbi egyébként abban az időben a legjobb és legaktívabb kiadó volt széles e világon. (Sajnos a kiadó működése gyászos véget ért, amikor nyilvánosságra kerültek a tulajdonos thaiföldi szex túráival kapcsolatos e-mail-ek. Ezenkívül kiderült az is, hogy Anthony barátunk mexikói anyukával büszkélkedhet, ami aztán végleg kiverte a biztosítékot. Ezután a legaktívabb kollega; Byron Hammerskin barátai segítségével a Panzerfaust romjaiból létrehozta a mai is működő Free Your Mind Productions-t.) Tehát a borítóra semmiképp nem lehet panasz. Tartalmazza a dalszövegeket, ami azért érdekes, mivel a pogány körökben is elismert zenész rengeteg bibliai szöveget csempészett a dalokba.

A zene hatalmas. Rendkívül jól sikerült, fülbemászó rock albumot sikerült letenni az asztalra, ami az idők során semmit nem vesztett népszerűségéből. Remek dalok, és slágerek mint az orwelli világot idéző „Big Brother”, a náci Németország diadaláról szóló „White Supremacy”, vagy a napjainkban egyre aktuálisabb „There’s No Crime In Being White”. A saját dalokon kívül még a Led Zeppelin sláger „Whole Lotta Nothin’ ” valamint 5 Skrewdriver feldolgozás is helyet kapott. Ezek talán a legjobb Skrewdriver feldolgozások, amik valaha készültek.

Ez az úriember bebizonyította, hogy egy keresztény felfogású album ugyanúgy lehet harcos és remekbeszabott, mint bármelyik odinista, pogány korong. Emellett azt is, hogy ezt a harcos felfogást komolyan gondolja, hiszen Robert Matthews-hoz (The Order / Bruder Schweigen) hasonlóan ő is mindent megpróbált, hogy pénzt szerezzen a mozgalomnak. Jelenleg börtönbüntetését tölti néhány bankrablás miatt, amit az Árja Köztársasági Hadsereg tagjaként követett el.

16 szám 52:14 perc


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése